Το μεγαλύτερο site αγγελιών της Ρόδου.

Ψάχνετε για ακίνητο, αυτοκίνητο ή εργασία; Βρείτε αγγελίες για όλη την Ρόδο.

Θελω αγγελίες ...

Μάρκας

μοντέλο

Ζητούνται

Για πώληση

Όλες οι αγγελίες

Με λέξεις κλειδί:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ\ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΜΑΡΚΑ: RENAULT

RENAULT RENAULT 9 GTC, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΟΝΟ 83000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΒΡΕΧΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ. ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΘΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ, Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

Πληροφορίες: ΝΙΚΟΣ 6943085746

1 Χρόνος, 2 Μήνες, 1 Ώρα, 32 Λεπτά

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ\ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΜΑΡΚΑ: RENAULT

RENAULT Γρήγορο δάνειο, Χρειάζεστε χρηματοδότηση για το σπίτι σας, για την επιχείρησή σας, για αγορά αυτοκινήτου, για αγορά μοτοσικλετών, για τη δημιουργία της δικής σας επιχείρησης, για τις προσωπικές σας ανάγκες, περισσότερες αμφιβολίες. Χορηγούμε προσωπικές πιστώσεις που κυμαίνονται από 2.000 έως 8.000.000 ? με ονομαστικό επιτόκιο 2% ανεξάρτητα από το ποσό. Προσδιορίστε στις αιτήσεις δανείου σας το ακριβές ποσό και την περίοδο αποπληρωμής που θέλετε. Επικοινωνία για τα αιτήματά σας: CRETUSAFARI@GMAIL.COM Γρήγορο δάνειο (CRETUSAFARI@GMAIL.COM)

Πληροφορίες: 986789008

1 Χρόνος, 2 Μήνες, 4 Ημέρες, 21 Ώρες, 18 Λεπτά

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ\ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΜΑΡΚΑ: RENAULT

RENAULT RENAULT 9 GTC, Το αυτοκίνητο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση παρά την ηλικία του γιατί βρισκόταν σε γκαράζ και ιδιαίτερα τα καλοκαίρια δεν κυκλοφορούσε καθόλου λόγω χρήσης σκούτερ από τον ιδιοκτήτη. Έχει μόνο 84000 χιλιόμετρα με μηχανή πεντακάθαρη (πολύ συχνή συντήρηση με σιλικόνη και τακτικά σέρβις), όπως επίσης και το σαλόνι είναι το δικό του, ολοκαίνουριο μια και από τις πρώτες ημέρες της αγοράς του αυτοκινήτου τοποθετήθηκαν καλύμματα. Δεν παρέμεινε ποτέ στον ήλιο. Πλαστικά και λάστιχα σε πολύ καλή κατάσταση. Έγινε πρόσφατα γενικό σέρβις και τοποθετήθηκαν νέα λάστιχα, αμορτισέρ πίσω και κρεμαγέρα. Καθόλου σκουριά. Εάν ενδιαφέρεστε και για αντίκα σε δύο χρόνια θα μπορέσει να πάρει πινακίδες αντίκας. Δεν έχει γίνει καμία τροποποίηση. Είναι όλα γνήσια. Από πρώτο χέρι.

Πληροφορίες: ΝΙΚΟΣ 6943085746

1 Χρόνος, 4 Μήνες, 1 Εβδομάδα, 2 Ημέρες, 15 Ώρες, 21 Λεπτά

Κατηγορίες αγγελιών

 

Roditikes-aggelies.gr | Copyright Imageproduction.gr 2006 | execution time: 0.1462